Dagens mattips

Texmex-spyd.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

400 g ytrefilet av svin

200 g fersk chorizopølse

1 stk rød paprika

2 stk maiskolbe

1 stk rødløk

1 dl olje

1 pose tacokrydder

4 stk grillspyd

Slik gjør du:

1. Tre kjøtt og grønnsaker/frukt i passende biter vekselvis på spyd.

2. Rør krydderet inn i oljen og pensle den på spydene.

3. Grill spydene på alle sider i ca. 10 minutter til sammen.

Serveres sammen med salsa og nachos.

TIPS:

Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først ellers kan de ta fyr.

Denne retten ble levert av matprat.no.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn