Dagens mattips

Avokadosalat med egg og bulgur.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ca. 20 minutter, 4 pers.

1 brokkoli,

3 modne avokado,

100 g fersk spinat,

4 tomater,

1 agurk,

2 rødløk i ringer,

3 dl kokt bulgur,

gresskarkjerner,

frisk timian,

4 kokte egg.

Dressing:

1 dl rapsolje,

2 ss presset sitronsaft,

2 båter hvitløk,

2 ss flytende honning,

salt og kvernet pepper.

Slik gjør du:

Del brokkoli i små buketter og kok dem et par minutter. Rens og skyll spinaten godt. Del resten av ingrediensene til salaten i passe biter og bland sammen i en bolle eller på et fat. Bland dressingen og hell den over salaten. Pynt med kokte egg i båter.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn