Dagens mattips

Sommerpai.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

6 porsjoner

Paibunn:

3 dl hvetemel

100 g smør

1 dl sukker

3 ss vann

Fyll

1 pk. bringebær

2 dl blåbær

1/2 l ferdig vaniljekrem

Slik gjør du:

I stekeovn 200°C i 10 + 20 minutter

Kjør alle ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin eller smuldre det sammen med fingrene. Ta av litt av deigen til å lage gitter på toppen. Trykk ut resten av deigen i en smurt paiform eller en springform 24 cm i diameter. Prikk bunnen med en gaffel for å unngå luftbobler. Forstek paiskallet i 10 minutter. Avkjøl litt før vaniljekremen fordeles på paibunnen. Dryss over bringebær og blåbær. Kjevl ut remser av den overflødige deigen og legg dette i et gitter over paien. Stek videre i 15 – 20 minutter. Avkjøles.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer