Du trenger:
5 dl vann
1/2 pk gjær
500 g Fibramel
2 ts salt
1 ts grovmalt pepper
2 ss olivenoljeolivenolje til pensling
flaksalt og grovkvernet pepper til pynt
Dipp:
1 beger kesam
2 ss friske urter
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
saften av en halv sitron
Slik gjør du:
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger