Dagens mattips

Fullkornspinner med dipp.

Dagens mattips

Du trenger:

5 dl vann

1/2 pk gjær

500 g Fibramel

2 ts salt

1 ts grovmalt pepper

2 ss olivenoljeolivenolje til pensling

flaksalt og grovkvernet pepper til pynt

Dipp:

1 beger kesam

2 ss friske urter

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

saften av en halv sitron

Slik gjør du:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer