Dagens mattips

Eggepanne med potetspinat og raita.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ca. 15 minutter, 1 pers.

2 egg, 2 ss vann, 1 ss smør, salt, kvernet pepper, 1 ts valmuefrø.

Topping: 1 liten kokt potet i biter, 1 båt finhakket hvitløk, 10-15 blader fersk spinat, salt, kvernet pepper.

Slik gjør du:

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Varm smøret i en liten, middels varm stekepanne og hell i eggeblandingen. Dryss over valmuefrø og la eggeblandingen stivne mens du forsiktig fører den stivnete massen inn mot midten av pannen. Fres potetbiter, hvitløk og spinat raskt i en panne med olje eller smør. Smak til med salt og kvernet pepper. Legg spinatpotetene over omeletten og server med godt brød og raita.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn