Dagens mattips

Eggepanne med potetspinat og raita.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ca. 15 minutter, 1 pers.

2 egg, 2 ss vann, 1 ss smør, salt, kvernet pepper, 1 ts valmuefrø.

Topping: 1 liten kokt potet i biter, 1 båt finhakket hvitløk, 10-15 blader fersk spinat, salt, kvernet pepper.

Slik gjør du:

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Varm smøret i en liten, middels varm stekepanne og hell i eggeblandingen. Dryss over valmuefrø og la eggeblandingen stivne mens du forsiktig fører den stivnete massen inn mot midten av pannen. Fres potetbiter, hvitløk og spinat raskt i en panne med olje eller smør. Smak til med salt og kvernet pepper. Legg spinatpotetene over omeletten og server med godt brød og raita.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer