Ca. 15 minutter, 1 pers.
2 egg, 2 ss vann, 1 ss smør, salt, kvernet pepper, 1 ts valmuefrø.
Topping: 1 liten kokt potet i biter, 1 båt finhakket hvitløk, 10-15 blader fersk spinat, salt, kvernet pepper.
Slik gjør du:
Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Varm smøret i en liten, middels varm stekepanne og hell i eggeblandingen. Dryss over valmuefrø og la eggeblandingen stivne mens du forsiktig fører den stivnete massen inn mot midten av pannen. Fres potetbiter, hvitløk og spinat raskt i en panne med olje eller smør. Smak til med salt og kvernet pepper. Legg spinatpotetene over omeletten og server med godt brød og raita.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
29,-
1 uke
79,-
1 måned
179,-
3 måneder
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger