Dagens mattips

Eggepanne med potetspinat og raita.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ca. 15 minutter, 1 pers.

2 egg, 2 ss vann, 1 ss smør, salt, kvernet pepper, 1 ts valmuefrø.

Topping: 1 liten kokt potet i biter, 1 båt finhakket hvitløk, 10-15 blader fersk spinat, salt, kvernet pepper.

Slik gjør du:

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Varm smøret i en liten, middels varm stekepanne og hell i eggeblandingen. Dryss over valmuefrø og la eggeblandingen stivne mens du forsiktig fører den stivnete massen inn mot midten av pannen. Fres potetbiter, hvitløk og spinat raskt i en panne med olje eller smør. Smak til med salt og kvernet pepper. Legg spinatpotetene over omeletten og server med godt brød og raita.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer