Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dagens mattips

Argentinsk biff.

4 porsjoner

4 skiver entrecôte av storfe à 200 g

Marinade:

1 dl rødvin

1 dl rødvinseddik

4 ss olivenolje

1 ss frisk rosmarin

1/2 ts kvernet sort pepper

1 ts salt

Slik gjør du:

1. Finhakk rosmarin og bland sammen med resten av ingrediensene til marinaden. Hell over kjøttet og bland godt. La det stå i romtemperatur i 1 time, eller ca. 3 timer i kjøleskap.

2. Ta kjøttet ut av marinaden, dryss over salt og legg kjøttet i varm grillpanne, eller aller best på en varm grill. Grill på medium varme, 6- 8 minutter for medium stekt. Snu kjøttet ofte.

Serveres med stekte poteter eller ris.

Denne retten ble levert av matprat.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?