Dagens mattips

Foliebakt kveite med grønnsaker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner:

4 kveitekoteletter

1 gulrot i tynne skiver

1 gren stangselleri i tynne skiver

1 rødløk i tynne skiver

1 grønn squash i skiver

8 sjampinjonger i skiver

2 dl revet ost

1 dl italiensk dressing

4 stykker tykk aluminiumsfolie

Slik gjør du:

Smør aluminiumsfolien med litt olje og fordel grønnsakene på arkene. Legg en kveiteskive over grønnsakene og drypp italiensk dressing over. La den ligge slik og marinere i 15 minutter. Strø revet ost på toppen, pakk godt sammen og legg fiskepakkene på grillen. Fisken er ferdig etter ca 15 minutter. Server fiskepakkene med brød, ris eller poteter.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn