Dagens mattips

Kalkun med gorgonzola og pasta.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ca. 20 minutter, 3-4 pers.

Ca. 300 g kalkunfilet

salt og pepper

1/2 løk i tynne båter

1 finhakket chili

1 stor gulrot i terninger

1/2 squash i biter

ca. 2 dl eplejus/hvitvin

1/2 buljongterning

1/2 bunt brokkoli

3 dl fløte

100-150 g gorgonzola

litt søt soyasaus, evt. litt maisenna.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer