Dagens mattips

Fargeglad tomatgrateng med kjøttdeig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig

2 hakkede hvitløkbåter

1 ss smør

1 boks hakkede hermetiske tomater

3 ts frisk oregano

salt og pepper etter smak

2 løk

1 grønn squash

4 tomater

100 g revet hvitost

•Slik gjør du :

Brun kjøttdeigen i smør i en panne.

Tilsett hakkede tomater, oregano, salt, pepper og hakket hvitløk. La det koke i ca. 10 minutter.

Legg kjøttdeigen i en ildfast form. Skjær løk, squash og tomater i tynne skiver, og legg det taksteinslagt om hverandre over kjøttdeigen. Strø på revet ost. Stekes ved 225 grader C i ca. 20 minutter. Server gratengen med kokte poteter.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn