Dagens mattips

Tortilla de patatas.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } Ca. 20 minutter, 3 personer:

Ca. 6 poteter

1 løk

olivenolje til steking

5 egg

salt og kvernet pepper

• Slik gjør du:

Skrell poteter og løk, og skjær dem i tynne skiver. Stek potetene i olje ved middels varme til de er møre. Stek i flere omganger, og ha litt salt og pepper på potetene etter hvert. Fres løken til den er blank. Ha potetskivene tilbake i pannen og bland dem med løken. Visp eggene lett sammen med salt og litt pepper, og hell eggeblandingen over poteter og løk. Rist litt i pannen, slik at eggeblandingen kommer til mellom alle potetskivene. La omeletten stivne ved middels varme under lokk. Pynt med løkringer og urter.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn