html,body { border: 0px; } 4 personer:
8 små flyndrefileter
½ ts salt
2 dl hvetemel
½ ts salt
1 ½ dl vann
1 eggehvite
solsikkeolje til steking• Slik gjør du:
Dryss salt på fiskefiletene og la dem ligge en stund. Skyll av saltet og tørk filetene.
Visp sammen mel, salt og vann til en glatt røre. Visp eggehviten og vend den inn.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger