Dagens mattips

Pasta med kyllingkjøttdeig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } Ca. ½ time, 2 personer:

150 g spagetti, 200 g kyllingkjøttdeig, 2 ½ dl tomatsaus, salt, pepper, kryddersaus etter eget ønske, 75 g fetaost i terninger, noen svarte stenfrie oliven, hakket persille eller andre urter.• Slik gjør du:

Kok spagettien etter anvisning på pakken.

Stek kyllingkjøttdeigen. Kok opp tomatsausen og bland inn kjøttdeigen. Smak til med salt og pepper, chilisaus, tabasco eller andre kryddersauser. Bland sausen med den varme pastaen og dryss fetaost, oliven og hakkede urter over.

Hjemmelaget tomatsaus:

1 løk, 2 hvitløkbåter, 2 ss olivenolje, 1 boks hakkede tomater, 2 ss tomatpuré, 2 ts sukker, salt, pepper, ½ ss tørket oregano, evt. litt vann.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn