Foto: Matprat.no
Foto: Matprat.noVis mer

Dagens mattips

Varm suppe med svinekjøtt og gulrøtter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

300 g renskåret svinekjøtt i strimler fra flatbiff

1 ½ kg gulrot

400 g potet

1 stk. løk

1 ss margarin eller olje til steking

1,2 l kjøttbuljong (utblandet)

1 dl kesam 1%

1 ts salt

½ ts pepper

½ stk. purre• Slik gjør du:

1. Skrell 1 kg gulrøtter og potetene og kutt dem i små biter. Finhakk løk/hvitløk.

2. Surr løk i margarin/olje til det er gyldent. Ha i gulrøtter og poteter. Hell over kraft. La det koke i ca. 10-15 minutter til grønnsakene er møre. Skjær imens resten av gulrøttene i tynne skiver.

3. Kjør suppen glatt i foodprosessor eller med en stavmikser.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn