Dagens mattips

Pizza med pesto, mozzarella og røkelaks.

Vs: oppskrifter og litt bilder
Vs: oppskrifter og litt bilder Vis mer

html,body { border: 0px; } 2 porsjoner:

1 ferdig pizzabunn

1 glass pesto

3 tomater, i skiver

salt, pepper

1 ss hakket frisk oregano eller 2 ts tørket

100 g mozzarella

200 g røkelaks, i strimler

Stekeovn på 225°CSlik gjør du:

Legg pizzabunnen på bakepapir på stekebrett. Stryk på et jevnt lag pesto, dekk med tomatskiver og dryss salt, pepper og oregano over.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer