html,body { border: 0px; } 2 porsjoner:
1 ferdig pizzabunn
1 glass pesto
3 tomater, i skiver
salt, pepper
1 ss hakket frisk oregano eller 2 ts tørket
100 g mozzarella
200 g røkelaks, i strimler
Stekeovn på 225°C•Slik gjør du:
Legg pizzabunnen på bakepapir på stekebrett. Stryk på et jevnt lag pesto, dekk med tomatskiver og dryss salt, pepper og oregano over.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger