Foto: Egg.no
Foto: Egg.noVis mer

Dagens mattips

Grillede kyllinglår med lun potetsalat.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

 Ca. 20 minutter, 3-4 personer:

4-6 grillede kyllinglår, 1 pk. bacon, 1 purre eller 1 bunt vårløk, 1 båt hakket hvitløk

Potetsalat:

6-8 kokte poteter, 2 ss estragoneddik, hakket estragon, nykvernet pepper

I stekeovn ved 200 °C

•Slik gjør du:

Varm kyllinglårene ca. 15 minutter til de er gjennomvarme. Skjær bacon i biter, purre i strimler og kokte poteter i skiver. Stek baconbitene og tilsett purre, hvitløk og poteter. La alt bli varmt og smak til potetsalaten med estragon eddik, hakket estragon og nykvernet pepper.

Tips:

Ta med deg nygrillet kylling fra butikken hvis du ikke har tid til å varme kyllinglårene hjemme.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn