Foto: Mette Møller
Foto: Mette MøllerVis mer

Dagens mattips

Varmrøykt laks og grønnsaker.

 4 porsjoner:

300 g varmrøkt laks

1 rød eller gul paprika

1 aubergine

1 squash

2 ts sesamolje

2 ts balsamico eddik

Salt og pepper

• Slik gjør du:

Ta av skinnet på laksen og bryt den i mindre biter. Del paprikaen i to på langs. Stek den i stekeovn med skinnsiden opp til den får svarte flekker.

Ta den ut, legg den i en plastpose til avkjøling. Riv av skinnet og skjær den i strimler.

Skjær auberginen og squashen i skiver og stek dem i en stekepanne. Bland grønnsakene med laksen, og dryss over litt salt og pepper.

Bland sesamolje og balsamicoeddik og drypp over.

Server brød ved siden av.  

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn