Foto: Mette Møller
Foto: Mette MøllerVis mer

Dagens mattips

Varmrøykt laks og grønnsaker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

 4 porsjoner:

300 g varmrøkt laks

1 rød eller gul paprika

1 aubergine

1 squash

2 ts sesamolje

2 ts balsamico eddik

Salt og pepper

• Slik gjør du:

Ta av skinnet på laksen og bryt den i mindre biter. Del paprikaen i to på langs. Stek den i stekeovn med skinnsiden opp til den får svarte flekker.

Ta den ut, legg den i en plastpose til avkjøling. Riv av skinnet og skjær den i strimler.

Skjær auberginen og squashen i skiver og stek dem i en stekepanne. Bland grønnsakene med laksen, og dryss over litt salt og pepper.

Bland sesamolje og balsamicoeddik og drypp over.

Server brød ved siden av.  

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn