Dagens mattips

Varm brødtallerken.

Foto: BRODOGKORN.NO
Foto: BRODOGKORN.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

html,body { border: 0px; } 6 porsjoner:

Deig:

2 dl melk, 1 pk. gjær, 3 dl hvetemel, 4 dl sammalt hvete, grov, 1 ts salt, 1 ss olivenolje.

Ostekrem:

1 pk. snøfrisk naturell,1 bunt frisk basilikum½ ts saltca. ½ ts kvernet sort pepper.

Balsamicovinaigrette:

8 ss balsamicoeddik, 5 ss olivenolje, 2 stk. finhakket sjalottløk, ca. 1 dl friske urter (f.eks. rosmarin, basilikum, timian), salat (f.eks. ruccola), 50 g ristede pinjekjerner, 40 g soltørkede tomater, reker, sjøkreps eller kamskjell (kan sløyfes).Slik gjør du:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer