Dagens mattips

Hjertetortilla.

Foto: Opplysningskontoret for brød og korn/Studio Dreyer Hensley
Foto: Opplysningskontoret for brød og korn/Studio Dreyer Hensley Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

html,body { border: 0px; } 2 porsjoner:

¼ dl rapsolje, 1 ts bakepulver, ½ ts salt, 75 g byggmel, 115 g siktet hvetemel, 1 dl vann.

Slik gjør du:

Bland ingrediensene sammen til en smidig deig. Legg et kjøkkenhåndkle og plastpose over bollen. La deigen hvile i 20 minutter. Del deigen opp i 12 like biter. Form dem til boller og klem dem litt flate. La dem hvile i 10 minutter under et håndkle med en plastpose over.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer