
Dagens mattips
Kyllingwok med kinakål og reker
html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:
Wok er kjapt å lage og bevarer næringsinnholdet i grønnsakene - så hvorfor ikke woke neste gang du har lyst på noe lett og sunt til middag?
400 g strimlet kyllingkjøtt
1 ss peanøttolje
salt og pepper
¾ kinakål - strimlet
1 pose ferdige wokgrønnsaker
60 g woksaus
2 dl reker
4 ss ristede pinjekjerner
8 blader friske urter (for eksempel: rosmarin, basilikum, timian) til pynt
4 båter lime
•Slik gjør du:
Varm opp en wok og ha i olje og kyllingstrimler. Wok til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper og ta opp kyllingen fra woken.Wok kinakål og grønnsaker. Vend i kyllingkjøtt og woksaus.Fordel woken på fire tallerkener og dryss over reker og pinjekjerner. Pynt med friske urter og limebåter. Server.Tips: Server gjerne ris og nudler til, men dette er ikke nødvendig hvis du woker ekstra mye grønnsaker.
Dagbladet Pluss – de beste historiene
- Over 250 kvalitetsartikler hver måned
- Prisvinnende reportasjer og avsløringer
- Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
- Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
- Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
- Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
- Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
- Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
- Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-
Betal trygt med Visa eller Mastercard.