foto: Frukt.no
foto: Frukt.noVis mer

Dagens mattips

Kyllingwok med kinakål og reker

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

Wok er kjapt å lage og bevarer næringsinnholdet i grønnsakene - så hvorfor ikke woke neste gang du har lyst på noe lett og sunt til middag?

400 g strimlet kyllingkjøtt

1 ss peanøttolje

salt og pepper

¾ kinakål - strimlet

1 pose ferdige wokgrønnsaker

60 g woksaus

2 dl reker

4 ss ristede pinjekjerner

8 blader friske urter (for eksempel: rosmarin, basilikum, timian) til pynt

4 båter lime

•Slik gjør du:

Varm opp en wok og ha i olje og kyllingstrimler. Wok til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper og ta opp kyllingen fra woken.Wok kinakål og grønnsaker. Vend i kyllingkjøtt og woksaus.Fordel woken på fire tallerkener og dryss over reker og pinjekjerner. Pynt med friske urter og limebåter. Server.Tips: Server gjerne ris og nudler til, men dette er ikke nødvendig hvis du woker ekstra mye grønnsaker.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99 kr/mnd)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn