Dagens mattips

Kyllingwok med kinakål og reker

foto: Frukt.no
foto: Frukt.no Vis mer

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

Wok er kjapt å lage og bevarer næringsinnholdet i grønnsakene - så hvorfor ikke woke neste gang du har lyst på noe lett og sunt til middag?

400 g strimlet kyllingkjøtt

1 ss peanøttolje

salt og pepper

¾ kinakål - strimlet

1 pose ferdige wokgrønnsaker

60 g woksaus

PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE

Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).

Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.

Påsketilbud

kvartal
59 kr/mnd
Inkludert 2 mnd gratis
Totalt 179 kr/3 mnd

GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer