html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:
Wok er kjapt å lage og bevarer næringsinnholdet i grønnsakene - så hvorfor ikke woke neste gang du har lyst på noe lett og sunt til middag?
400 g strimlet kyllingkjøtt
1 ss peanøttolje
salt og pepper
¾ kinakål - strimlet
1 pose ferdige wokgrønnsaker
60 g woksaus
PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE
Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).
Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.
GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger