Dagens mattips

Svinefilet teriyaki.

Dagens mattips

4 porsjoner:

600 g ytrefilet av svin i skiver2 ss margarin eller olje til steking1 ts salt½ ts pepper250 g fullkorn spagetti1 pose teriyakisaus1 stk. rødløk1 stk. grønn chili4 stilk stilkselleri (stangselleri)1 stk. rød paprika

Slik gjør du:

Krydre filetskivene og brun margarinen i en stekepanne. Stek kjøttet fint brunt sammen med rødløk i båter, hakket chili, stilkselleri ogpaprika i biter. Etterstek på svak varme i 1-2 minutter.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer