Dagens mattips

Kyllingminestrone.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } Ca. 30 minutter, 4-6 personer:

1 finhakket løk,

olivenolje til steking,

4 små poteter,

2 gulrøtter, 1 squash, 1 purre, 2 stilker selleri,

2 l hønsebuljong,

125 g små pastaskrue,

3-4 kyllingfileter,

1 boks kikerter,

1 boks hakkede tomater, noen kvister

sitrontimian, salt, nykvernet pepper.

Tilbehør:

3-4 ss pesto, 4 ss nyhøvlet parmesan.

•Slik gjør du:

Skrell og skjær grønnsaker og poteter i terninger. Skjær purre og selleri i ringer. Kok pastaen og skjær kyllingkjøttet i strimler. Fres løken raskt i litt olje. Tilsett grønsaker og buljong og la det småkoke noen minutter. Ha i kyllingkjøtt, kikerter og pasta og tomater. La suppen

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn