4 porsjoner
1 ss smør
1 båt hvitløk
3 stk. soltørkede tomater
3 dl arborioris (risottoris)
4 dl fiskebuljong (utblandet)
½ stk. purre
½ ts salt
3 ss parmesan revet
400 g reker
Saus:
2 dl cottage cheese, 2 dl kefir, ½ ts salt
1 ts paprikapulver, ½ ts karri, 1 ss sitronsaft
PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE
Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).
Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.
GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger