Dagens mattips

Risotto med reker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

1 ss smør

1 båt hvitløk

3 stk. soltørkede tomater

3 dl arborioris (risottoris)

4 dl fiskebuljong (utblandet)

½ stk. purre

½ ts salt

3 ss parmesan revet

400 g reker

Saus:

2 dl cottage cheese, 2 dl kefir, ½ ts salt

1 ts paprikapulver, ½ ts karri, 1 ss sitronsaft

1 ts sukker, 3 ss tørket dill

•Slik gjør du:

Fres hvitløk og tomater i smøret i 2-3 minutter. tilsett risen og rør om så alle riskornene blir blanke av fettet. Hell på kokende vann med buljongterning og kok risen under lokk til risen er mør, 13-15 minutter. tilsett purre eller vårløk, smak risen til med salt, og rør inn parmesan og reker. Rør sammen sausen og server den ved siden av eller over risottoen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn