Foto: Frukt.no
Foto: Frukt.noVis mer

Dagens mattips

Italiensk snaddertallerken.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

Ved å bruke de klassiske italienske råvarene tomat, sitron, løk, urter og olivenolje får du med denne retten god og tradisjonell norsk sjømat laget på den italienske måten.

2 store polarbrød

1 liten grønn squash

1 liten gul squash

2 ss olivenolje

1 pk. snøfrisk naturell

3 hg gravet laks i tynne skiver

½ ss sitronsaft

malt, svart pepper fra kvern

3 tomater i båter

2 ss rødløk finhakket

1 potte frisk rosmarin

• Slik gjør du:

Skjær squashen i skiver og stek dem i olivenolje (eller rapsolje). Salte og pepre. La skivene få dryppe av på kjøkkenpapir. Smør polarbrødskivene tynt med snøfrisk. Fordel lakseskivene over. Rør sammen sitron og pepper og pensle laksen med dette. Ha brødskivene midt på en stor tallerken og fordel grønnsakene rundt. Ha klatter av opprørt snøfrisk midt på, dryss over rødløkog pynt med rosmarin. Et par friske sitronbåter gjør seg godt til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Kjøp tilgang til denne saken uten abonnement. Du belastes kun 99 kr.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn