html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:
Ved å bruke de klassiske italienske råvarene tomat, sitron, løk, urter og olivenolje får du med denne retten god og tradisjonell norsk sjømat laget på den italienske måten.
2 store polarbrød
1 liten grønn squash
1 liten gul squash
2 ss olivenolje
1 pk. snøfrisk naturell
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger