Ca. 30 minutter, ca. 10 plater
100 g smør,
4 egg,
4 dl hvetemel,
1 ts salt,
1 ts bakepulver,
5 dl melk.
Fyll:
ca. 200 g røkt kalkunpålegg,
ca. 200 g revet ost,
4-5 tomater, 10-12 soltørkede tomater,
litt hakket timian.
• Slik gjør du:
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Trygg betaling med:
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger