Dagens mattips

Nikolais pitabrød.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 16 stykker:

4 ½ dl vann, ½ pk. gjær, 1 ss rapsolje, ½ ts salt, 400 g sammalt hvete, fin, 300 g hvetemel

• Slik gjør du:

Varm vannet til den er fingervarm, 37 °C. Smuldre gjæren og rør den ut i det lunkne vannet. Ha i oljen og saltet. Tilsett melet og elt deigen til den blir riktig smidig og fin. Bruk gjerne kjøkkenmaskin til eltingen. Dekk deigbollen med plast, og la deigen heve til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer