Dagens mattips

Omelett i langpanne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

200 g frisk sjampinjong

2 ss smør

1 stk. grønn squash

1 stk. rød paprika

1 stk. grønn paprika

1 stk. gul paprika

1 stk. purre

2 båt hvitløk

10 stk. egg

6 dl helmelk eller lettmelk

1 ts salt

1 krm pepper

1 dl revet norvegia

• Slik gjør du:

Skjær soppen i skiver og stek den i panne med litt smør. Del squashen på langs og skjær den i skiver. Skjær paprika og purre i strimler.

Bland alle grønnsakene og finhakket hvitløk. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper.

Ha grønnsakene i en smurt langpanne, hell eggeblandingen over og dryss på revet ost.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn