Dagens mattips

Kyllingkarbonade med rösti.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

html,body { border: 0px; } Ca. 30 minutter, 3 personer:

Kyllingkarbonade:

400 g kyllingkjøttdeig

1 ts salt

1/4 ts pepper

litt hakket timian.

Rösti:

500 g grovrevet potet

1 løk

salt og kvernet pepper.

Tilbehør: Tomat, salat, agurk og revet ost.

•Slik gjør du:

Bland kjøttdeigen med salt, pepper og timian. Form til karbonader. Stek dem 3-4 minutter på hver side. Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side. Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer