html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:
800 gram utvannet tørrfisk
200 gram bacon
4 store gulrøtter
10-12 store potet av god kvalitet
Hvitsaus:
5 dl melk
2 ½ ss hvetemel
2 ss smør
½ ts salt
• Slik gjør du:
Visp melet sammen med litt av melken i en kasserolle. Hell i resten av melken. Tilsett smør og kok opp under omrøring. Skjær gulrøtter i tynne skiver og ha i sausen. Kok på svak varme i 5 minutter. Smak til med salt. Kutt bacon i terninger og stek i panne. Ha om nødvendig i litt smør mot slutten.
PRØV PLUSS
1 UKE
1 kr
(Fornyes til 55,-/uke)
1 MÅNED
99 kr
(Fornyes til 99,-/måned)
3 MÅNEDER
249 kr
(Fornyes til 249,-/3måneder)
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.