Dagens mattips

Tradisjonell boknafisk.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

800 gram utvannet tørrfisk

200 gram bacon

4 store gulrøtter

10-12 store potet av god kvalitet

Hvitsaus:

5 dl melk

2 ½ ss hvetemel

2 ss smør

½ ts salt

• Slik gjør du:

Visp melet sammen med litt av melken i en kasserolle. Hell i resten av melken. Tilsett smør og kok opp under omrøring. Skjær gulrøtter i tynne skiver og ha i sausen. Kok på svak varme i 5 minutter. Smak til med salt. Kutt bacon i terninger og stek i panne. Ha om nødvendig i litt smør mot slutten.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer