Dagens mattips

Brødkrystaller.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 16 stykker:

3,5 dl vann, 1 pk. gjær, 250 g siktet hvetemel, 350 g sammalt hvete grov, 1 ts salt, 2 ts sukker, 3 ss olje

Ca. 200 g smårettsskinke

Ca. 200 g revet ost

egg til pensling

sesamfrø til pynt

• Slik gjør du:

Varm vannet til det er fingervarmt, 37 °C. Smuldre gjæren og rør den ut i det lunkne vannet. Ha i mel, salt, sukker og olje. Elt deigen godt. Ha i skinke og revet ost. Elt videre til deigen er glatt og ikke kleber, og den slipper bakebollen. Dekk bollen med plast, og la den stå på et lunt sted i ca. 30 minutter.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer