16 stykker:
3,5 dl vann, 1 pk. gjær, 250 g siktet hvetemel, 350 g sammalt hvete grov, 1 ts salt, 2 ts sukker, 3 ss olje
Ca. 200 g smårettsskinke
Ca. 200 g revet ost
egg til pensling
sesamfrø til pynt
• Slik gjør du:
Varm vannet til det er fingervarmt, 37 °C. Smuldre gjæren og rør den ut i det lunkne vannet. Ha i mel, salt, sukker og olje. Elt deigen godt. Ha i skinke og revet ost. Elt videre til deigen er glatt og ikke kleber, og den slipper bakebollen. Dekk bollen med plast, og la den stå på et lunt sted i ca. 30 minutter.
PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE
Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).
Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.
GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger