Dagens mattips

Fylt paprika med kjøttdeig.

Foto: egg.no
Foto: egg.no Vis mer

html,body { border: 0px; } Ca. 30 minutter, 3-4 personer:

400 g kyllingkjøttdeig

1 hakket løk

1 ts salt

1/4 ts pepper

1 ts chilipulver

1/2 ts pepper

2 ss hakkede friske urter

(f.eks. rosmarin, basilikum, timian)

2 dl fetaost

2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus

4 paprika i valgfrie farger.

PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE

Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).

Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.

Påsketilbud

kvartal
59 kr/mnd
Inkludert 2 mnd gratis
Totalt 179 kr/3 mnd

GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer