html,body { border: 0px; } Ca. 30 minutter, 3-4 personer:
400 g kyllingkjøttdeig
1 hakket løk
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts chilipulver
1/2 ts pepper
2 ss hakkede friske urter
(f.eks. rosmarin, basilikum, timian)2 dl fetaost
2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus
4 paprika i valgfrie farger.
Har du en aID konto? Logg inn her
Du kan nå betale med
Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.
Prøv Pluss
1,-
1 uke
(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
99,-
1 måned
(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
249,-
1 kvartal
(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.