html,body { border: 0px; } Ca. 30 minutter, 3-4 personer:
400 g kyllingkjøttdeig
1 hakket løk
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts chilipulver
1/2 ts pepper
2 ss hakkede friske urter
(f.eks. rosmarin, basilikum, timian)2 dl fetaost
2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus
4 paprika i valgfrie farger.
PÅSKETILBUD - BEGRENSET PERIODE
Kjøper du kvartalsabonnement på Dagbladet Pluss, får du Strim gratis i 2 måneder (verdi 898 kr).
Strim samler TV-kanaler, film, serie- og strømmetjenester på ett sted, enklere og rimeligere for deg.
GRATIS PRØVEPERIODE GJELDER KUN FOR NYE STRIM-KUNDER.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger