Foto: egg.no
Foto: egg.noVis mer

Dagens mattips

Fylt paprika med kjøttdeig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } Ca. 30 minutter, 3-4 personer:

400 g kyllingkjøttdeig

1 hakket løk

1 ts salt

1/4 ts pepper

1 ts chilipulver

1/2 ts pepper

2 ss hakkede friske urter

(f.eks. rosmarin, basilikum, timian)

2 dl fetaost

2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus

4 paprika i valgfrie farger.

I stekeovn ved 200 °C

Slik gjør du:

Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene. Fres løk og kjøttdeig i en panne med litt olje. Dryss over krydder. Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost. Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen. Sett formen i ovnen og stek i ca. 20 minutter. Server med pasta eller brød.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn