Dagens mattips

Fylt paprika med kjøttdeig.

Foto: egg.no
Foto: egg.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

html,body { border: 0px; } Ca. 30 minutter, 3-4 personer:

400 g kyllingkjøttdeig

1 hakket løk

1 ts salt

1/4 ts pepper

1 ts chilipulver

1/2 ts pepper

2 ss hakkede friske urter

(f.eks. rosmarin, basilikum, timian)

2 dl fetaost

2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus

4 paprika i valgfrie farger.

Har du en aID konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Prøv Pluss

1,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

1 kvartal

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer