Vis mer

Dagens mattips

Paella.

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

6 dl couscous, 10 g safran, 1 stk. løk

1 stk. hvitløk, 1 l hønsebuljong (utblandet)

1 stk. gul paprika, 100 g hermetisk babymais

6 stk. cherrytomat, gule, 6 stk. sukkererter

10 stk. reker, store med skall, 10 stk. scampi

250 g blåskjell eller 10 stk.

Karridressing:

2 dl kesam, 100 g karrisaus.

• Slik gjør du:

Kok couscous som på pakken, men ha safran i kokevannet. Slik får du en påskegul couscous.

Skrell og hakk løk og hvitløk, stek det i en stekepanne eller wok, rør i ferdig couscous (kokes etter anvisning på pakke). Hell på hønsebuljong og la det koke under svak varme under lokk i ca 20 minutter. Skjær paprika i biter, og bland sammen med babymais, tomater og sukkererter. Skrell rekene, og bland i scampi. Ikke la skalldyrene ligge for lenge før du serverer - da blir de seige. Damp blåskjell i fem minutter i en kjele. Pynt til slutt med blåskjell på toppen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn