Dagens mattips

Byggfocaccia.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

html,body { border: 0px; } Deig:

4 ½ dl vann, 300 g byggmel, 450 g hvetemel, 2 ts salt, 1 pk. Snøfrisk naturell, 1 pk. tørrgjær

Topp:

1—2 dl olivenolje, 1—2 ts grovt salt, 10—12 sorte oliven, 1 pk. Cherrytomater og 1 potte basilikum.

• Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene til deigen i en bakebolle. Bland og elt deigen forsiktig i 10 min., på laveste hastighet hvis du bruker kjøkkenmaskin med eltekrok. Deigen er litt klissete. Dekk bakebollen med plast, og la den stå lunt i en time.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer