Dagens mattips

Byggfocaccia.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } Deig:

4 ½ dl vann, 300 g byggmel, 450 g hvetemel, 2 ts salt, 1 pk. Snøfrisk naturell, 1 pk. tørrgjær

Topp:

1—2 dl olivenolje, 1—2 ts grovt salt, 10—12 sorte oliven, 1 pk. Cherrytomater og 1 potte basilikum.

• Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene til deigen i en bakebolle. Bland og elt deigen forsiktig i 10 min., på laveste hastighet hvis du bruker kjøkkenmaskin med eltekrok. Deigen er litt klissete. Dekk bakebollen med plast, og la den stå lunt i en time.

Smør en stor langpanne med litt av oljen. Press deigen ut med fingrene slik at den dekker hele langpannen. Bruk fingrene til å lage groper i deigen. Smør olivenolje på toppen av deigen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn