Dagens mattips

Christos panne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

 4 porsjoner:

En smakfull ovnsrett med poteter, tomater og kylling. Masse gode smaker som mikses under steketiden, og resultatet er en velsmakende men enkel middagsrett.

½ kg poteter i båter

1 boks hakkede hermetiske tomater

1 løk i skiver

3 båter hvitløk i skiver

1 ss tørket oregano

½ ts salt

½ ts pepper

4 kyllingfileter

evt. 1 liten hakket rød chili

  •Slik gjør du:

Kyllingfiletene kan byttes med lammefilet eller magert svinekjøtt.

Det hele legges i en smurt ildfast form, kjøttet underst, og godt med olivenolje helles over. For sterkere smak tilsett en liten, hakket rød chili.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn