Dagens mattips

Torskefilet med rekesmør.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 4 porsjoner:

ca. 700 g lettsaltet torskefilet

2 finhakkede sjalottløk

400 g spinat, små blad

75 g smør

1 liten finhakket hvitløkbåt

salt, pepper, muskat

200 g rensede reker

hakket persille

•Slik gjør du:

Skjær fisken i porsjonsstykker og la den trekke i vann til den er akkurat gjennomkokt, 5-7 minutter.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer