Dagens mattips

Piroger med gravet laks.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Fire porsjoner:

4 plater butterdeig

FAKTA Her finner du oppskriften som står på baksiden av Dagbladets papirutgave. Alle oppskriftene er samlet i arkivet vårt. Ser du etter Andreas Viestads faste spalte «Det beste jeg vet»? Den finner du her!Flere oppskrifter:Opplysningskontoret for kjøttGod fiskOpplysningskontoret for egg og hvitt kjøttOpplysningskontoret for frukt og grønnsakerOpplysningskontoret for meieriprodukterOpplysningskontoret for brød og korn

egg til pensling

Fyll:

3 hardkokte egg

ca. 150 g gravlaks

1 ss hakket dill

1 ss hakket persille

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn