Dagens mattips

Piroger med gravet laks.

Dagens mattips
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire porsjoner:

4 plater butterdeig

egg til pensling

Fyll:

3 hardkokte egg

ca. 150 g gravlaks

1 ss hakket dill

1 ss hakket persille

1 sjalottløk, finhakket

3 ss lett crème fraîche eller lettrømme

Har du en aID konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Prøv Pluss

1,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

1 kvartal

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer