Dagens mattips

Grillet kylling med persillepasta.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ca. 20 minutter, 3 personer:

1 grillet kylling,

270 g båndspagetti,

2 gulrøtter,

2 ss god olivenolje,

3 ss hakket kruspersille.

I stekeovn ved 180 °C

•Slik gjør du:

Del grillet kylling i serveringsstykker, og varm den eventuelt i stekeovnen ca. 15 minutter.

Skjær lange skiver av gulrøttene med en ostehøvel. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, og la gulrotskivene få koke med de siste par minuttene til de er møre. Hell av kokevannet og bland pastaen med litt god olivenolje og hakket kruspersille.

Tips: Server gjerne med søt chilisaus ved siden av.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn