Dagens mattips

Wok med reker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 personer:

600 g rensede reker (ca. 600 g med skall)

1 pose asiatiske wokgrønnsaker

2 finhakkede hvitløkbåter

1 rød chilipepper, renset og finhakket

2 ts revet, frisk ingefær

3 ss olje

2 ss soyasaus

2 ts sherry- eller balsamicoeddik

1 dl vann

Tilbehør:

Kokte nudler eller ris

Slik gjør du:

La grønnsakene tine mest mulig. Kok nudler eller ris. Stek dem sammen med hvitløk, chilipepper og ingefær i 2—3 minutter. Rør inn soyasaus, eddik og vann og tilsett rekene. Stek retten videre i 2—3 minutter til rekene er gjennomvarme. Server nudler eller ris til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn