Dagens mattips

Gresskarsuppe med urter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

500 g renset og skrelt gresskar 2 poteter 2 hakkede båter hvitløk2 ts revet fersk ingefær 1 l. vann 2 kjøttbuljongterninger salt og pepper etter smak 3 ss hakket bladpersille 1 ss hakket frisk gressløk 1 ts hakket frisk rosmarin 1 1½ dl lettrømme

• Slik gjør du:

Skjær gresskaret i terninger. Skrell og skjær potetene i terninger. Kok gresskar og poteter møre i vannet med hvitløk, ingefær og buljongterningene.Mos blandingen fint, gi den et oppkok og smak til med salt og pepper. Spe evt. i mer vann hvis suppen blir for tykk. Tilsett urter og server suppen rykende varm med en skje rømme på toppen og med godt brød til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn