Dagens mattips

Kjøttboller med rotgrønsaker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig av svin ½ stk. finhakket løk 2 ss margarin eller olje til steking 1 ts salt ½ ts pepper 1 pk. frossen lapskausblanding á 800 g 2 ss margarin 2 ss hvetemel 1 bunt kuttet kruspersille 5 dl melk 1 ts salt

• Slik gjør du:

1. Bland sammen løk, kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og "grav ut" små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin eller olje til de er gjennomstekte.

2. Smelt margarin i en kjele og ha i lapskausblandingen. Vend inn mel, kruspersille og ha i melken. La det småkoke under omrøring i 10 minutter. Smak til med salt.

Oppskriften ble levert av matprat.no

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn