Dagens mattips

Couscoussalat med tomater.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } 4 porsjoner:

2 dl couscous

vann

salt

4 kokte egg

250 g rensede reker

12 salatblader (bruk den sorten du liker)

½ pk. ruccula

½ boks hermetiske kikerter

200 g cocktailtomat

Dressing:

3 dl matyoghurt

revet skall og saft av 1 lime

• Slik gjør du:

Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Hardkok eggene og del dem i to.

Strimle salaten ogskjær tomatene i grove skiver. Skyll kikertene i kaldt vann og la dem renne godt av.Bland couscous med kikerter.

Legg salat, couscous, egg og reker på et fat sammen med tomatene. Bland sammen

dressingen og smak til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn