Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Dagens mattips

4 porsjoner.

600 g renskåret lammekjøtt

1 ts paprikapulver

1 ts hvitløkssalt

1 ts frisk oregano

1 ts frisk koriander

1 ts karve

1 ss hvetemel

4 stk. pitabrød

image: Dagens mattips

4 stk. salatblad

2 stk. tomat

Slik gjør du:

Oregano, koriander og karve knuses i en morter eller plastpose. Tilsett resten av krydderet og bland godt. Skjær kjøttet opp i tynne strimler og vend det i krydderblandingen. Varm olje eller margarin i en stekepanne og stek kjøttet ved sterk varme. Varm pitabrød som beskrevet på pakken. Fyll pitabrødene med det stekte kjøttet sammen med en salat, f. eks strimlet bladsalat, bønnespirer, tomatbåter og eddikdressing. Denne retten ble levert av matprat.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media