4 porsjoner:
4 stk. kotelett av svin,
2 ss margarin /olje til steking
1 ts salt
½ ts pepper
1 stk. løk
½ stk. purre
2 stk. gulrot
1 stk. grønn squash
1 boks hermetiske tomater
½ ts salt
½ ts pepper og en ts tørket oregano. Slik gjør du:
Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper.
Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Stek grønnsakene til løken blir myk og blank.
Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano.
Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.
Serveres med brød eller kokt ris.