Dagens mattips

Koteletter og grønnsaker i ovn.

4 porsjoner:

4 stk. kotelett av svin,

2 ss margarin /olje til steking

1 ts salt

½ ts pepper

1 stk. løk

½ stk. purre

2 stk. gulrot

1 stk. grønn squash

1 boks hermetiske tomater

½ ts salt

½ ts pepper og en ts tørket oregano.• Slik gjør du:

Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper.

Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Stek grønnsakene til løken blir myk og blank.

Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano.

Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.

Serveres med brød eller kokt ris.