Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Dagens mattips

4 porsjoner.

4 rundstykker, helst grove

eller 4 store skiver brød

ca. 250 g kokt og renset ishavsrøye

1 bunt brønnkarse eller

rucola salat eller lignende

Gressløkvinaigrette:

1 ss grov dijonsennep

1 ss fin dijonsennep

2 ss rødvinseddik

4 ss solsikkeolje

2 ss olivenolje

2 ts friskpresset sitronsaft

2 ss hakket gressløk

salt, pepper• Slik gjør du:

Del rundstykkene, men ikke helt gjennom. Eller skjær hver brødskive i to. Fyll i ishavsrøye og brønnkarse. Visp sammen ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper. Hell vinaigrette over fisk og brønnkarse og server sandwichen nylagd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media