Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Dagens mattips

Lompe med kylling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ca. 20 minutter,

pr. personer:

1 kyllinglår,

1/2 avokado,

1/2 paprika,

2 lomper.• Slik gjør du:

Rens kyllingkjøttet for skinn og ben. La kjøttet være i store stykker, da er det ikke så lett for

at bitene faller ut av lompa. Skjær tynne båter med avokadokjøtt og paprika i strimler. Fordel kyllingbitene i to lomper, legg over par avokadobiter og paprikastrimler. Rull lompene stramt sammen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!