Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Dagens mattips

Sommervafler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ca. 30 minutter

10-12 plater

4 egg

3-4 ss sukker

5 dl hvetemel

1/2 ts bakepulver

1/2 ts salt

1/2 ts kardemomme

image: Dagens mattips

5 dl melk

100 g smør

• Slik gjør du:

Pisk egg og sukker sammen. Tilsett hvetemel, bakepulver, salt og kardemomme. Spe med melk. La gjerne røren svell ca. 1/2 time. Tilsett smeltet, avkjølt smør. Stek gylne vafler i varmt jern. Server vaflene nystekte med bær og is.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!