Dampet klippfisk med stuet knollselleri

4 porsjoner.

500 g klippfisk

Stuet knollselleri:

½ kg knollselleri i terninger

3 dl grønnsakbuljong

1 ½ ss smør

3 ss hvetemel

1 dl matfløte

salt, pepper

hakket persille

• Slik gjør du: La fisken ligge i kaldt vann i 2 døgn. Skjær den i porsjonsstykker. Kok selleriterningene møre i grønnsakbuljong. Smelt smøret, rør inn hvetemel og spe med kokekraften fra sellerien.

La sausen koke i ca. 5 minutter. Rør inn fløten og selleriterningene. Smak til med salt og pepper og rør inn persille like før servering. Legg fisken i kaldt vann, kok opp, skum av, legg på lokk og la fisken trekke på svakeste varme i ca. 15 minutter. Server fisken nykokt med selleristuingen og kokte poteter. Flere oppskrifter og tips finner du på: www.godfisk.no