Du leser nå Dagbladet Pluss

Danskelåten

Har nasjonalromantikeren Sissel Kyrkjebø (39) skuslet bort sjansen til å erobre verden?

Lykkeliv: Mange knasker piller for en smak av den samme stemningen som Sissel bærer på konstant: Hun gleder seg — til noe hun ikke helt vet hva er.
Lykkeliv: Mange knasker piller for en smak av den samme stemningen som Sissel bærer på konstant: Hun gleder seg — til noe hun ikke helt vet hva er.Vis mer

||| —Jeg har aldri tenkt at jeg skulle ut i den store verden og bli stor stjerne, glipper det ut av Sissel Kyrkjebø med en liten latter.

Hva?? Ikke ut i verden? Sissel har vært Norges sikreste kort for kultureksport siden A-ha. Mens svenskene har hatt Abba og Roxette og Robyn og gud vet hva, var liksom Sissel Norges bidrag. Til verden. Som hun altså ikke vil ut i.

—Jeg har ikke spisse albuer. Jeg har faktisk ikke det behovet i det hele tatt. Min karriere har vært mer prosjektbasert.

—Kunne du blitt stor i USA?

—Jeg kunne kanskje blitt stor i USA, men da måtte jeg flytte dit, vært tilgjengelig 24 timer i døgnet, og oppgitt min familie. Det vil jeg ikke.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.