De beste interiørbloggene

Dagbladets søndagsmagasin og interiørkjeden Kulør leter etter Norges beste interiørblogg. Nå er det bare en dag igjen til å stemme på din favoritt for september.

Stem på din bloggfavoritt: Vilde Jorfald driver bloggen My Scandinavian Retreat der hun viser fram interiører og arkitektur fra skandinaviske hytter og hjem. Hun er er av de nominerte til å vinne beste interiørblogg i September. Dette er en hytte på Fosen tegnet av Fantastic Norway.
Stem på din bloggfavoritt: Vilde Jorfald driver bloggen My Scandinavian Retreat der hun viser fram interiører og arkitektur fra skandinaviske hytter og hjem. Hun er er av de nominerte til å vinne beste interiørblogg i September. Dette er en hytte på Fosen tegnet av Fantastic Norway.Vis mer

||| I juni startet kåringen av landets beste interiørblogg. Hver måned lanserer vi fire kandidater, og leserne stemmer fram sin favoritt. Mot slutten av året tar en jury for seg alle månedsvinnerne og kårer den aller beste interiørbloggen. Vinneren får en tur til Paris, og alle som stemmer er i trekningen av en premie levert av Kulør: En håndverker som kommer hjem til deg!

Dette må være drømmepremien for alle som elsker ønsker å pusse opp, men gjerne skulle hatt litt proff hjelp. Vinneren får en håndverker til disposisjon som kan hjelpe til med alt fra tapetsering, maling, sliping eller andre bidrag til oppussingen i hele 15 timer.

I august stakk Emmelines blogg av med seieren. Her presenteres fire kandidatene for beste interiørblogg i september. De har ganske forskjellige stiler og fokuserer på alt fra egne hjem til inspirerende hytter fra store arkitektnavn. Her bør det være noe for enhver smak - stem på din favoritt! Og tips oss gjerne om andre blogger vi bør ta en titt på.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.