- De er en liten klubb, alle kjenner alle

Strålingsrådgiver Walter Kraus går ut mot myndighetene, som han mener ignorerer forskerne som advarer mot mobilstråling.

STORT FORSKNINGSOMRÅDE: Det er gjort mye forskning på sammenhengen mellom mobilstråling og helseskader. Foreløpig har ikke flertallet av forskere funnet noen entydig sammenheng. Foto: EPA/ANDY RAIN
STORT FORSKNINGSOMRÅDE: Det er gjort mye forskning på sammenhengen mellom mobilstråling og helseskader. Foreløpig har ikke flertallet av forskere funnet noen entydig sammenheng. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| • Les også: Slakter ekspert på mobilstråling(Dagbladet): -Om mitt barn har 11 prosent større sannsynlighet for å få kreft, vil jeg jo heller unngå denne type fare, sier Walter Kraus til Dagbladet.

Strålingsrådgiveren og forfattere bak boka «Mobilstråling» blir i Dagbladet i dag kritisert for å overdrive faren ved mobilstråling. Kritikken går ut på at han bare ser på de studiene på mobilstråling som viser negativ helseeffekt, mens han ser bort fra de forskningsrapportene som viser at mobilstråling utgjør liten fare.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer