Du leser nå Dagbladet Pluss
Ekte scampi: Sjøkreps med urtesmør. Foto: METTE RANDEM
Ekte scampi: Sjøkreps med urtesmør. Foto: METTE RANDEM Vis mer

De fleste nordmenn kaller det for scampi, men hva er det egentlig? Viestad har svaret

I tillegg gir han deg to smakfulle skalldyroppskrifter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For snart 30 år siden åpnet Grillen, det som den gang ble regnet som den mest ambisiøse restauranten i Bø i Telemark, «koselig rustikt innredet, med en stor åpen trekullgrill, hvor det meste av maten ble tilberedt».

Menyen var komponert av kjøkkensjef og eier Per Arntzen i samarbeid med tidligere orlogskaptein Terje Dørumsgaard (på den tida kontorsjef i Bø Sommarland).

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer