De fleste nordmenn kaller det for scampi, men hva er det egentlig? Viestad har svaret

I tillegg gir han deg to smakfulle skalldyroppskrifter.

Ekte scampi: Sjøkreps med urtesmør. Foto: METTE RANDEM
Ekte scampi: Sjøkreps med urtesmør. Foto: METTE RANDEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For snart 30 år siden åpnet Grillen, det som den gang ble regnet som den mest ambisiøse restauranten i Bø i Telemark, «koselig rustikt innredet, med en stor åpen trekullgrill, hvor det meste av maten ble tilberedt».

Menyen var komponert av kjøkkensjef og eier Per Arntzen i samarbeid med tidligere orlogskaptein Terje Dørumsgaard (på den tida kontorsjef i Bø Sommarland).

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer