De fleste nordmenn kaller det for scampi, men hva er det egentlig? Viestad har svaret

I tillegg gir han deg to smakfulle skalldyroppskrifter.

Ekte scampi: Sjøkreps med urtesmør. Foto: METTE RANDEM
Ekte scampi: Sjøkreps med urtesmør. Foto: METTE RANDEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For snart 30 år siden åpnet Grillen, det som den gang ble regnet som den mest ambisiøse restauranten i Bø i Telemark, «koselig rustikt innredet, med en stor åpen trekullgrill, hvor det meste av maten ble tilberedt».

Menyen var komponert av kjøkkensjef og eier Per Arntzen i samarbeid med tidligere orlogskaptein Terje Dørumsgaard (på den tida kontorsjef i Bø Sommarland).

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer